Αμφιλοχία
Αμφιλοχία

press to zoom
Βόνιτσα
Βόνιτσα

press to zoom
Ιερά Μονή Φανερωμένης, Λευκάδα
Ιερά Μονή Φανερωμένης, Λευκάδα

press to zoom
Αμφιλοχία
Αμφιλοχία

press to zoom
1/12

ΠΑΣΧΑ 2022

22 - 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΠΕΡΔΙΚΑ - ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΩΝΤΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

 

1η ΗΜΕΡΑ | Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: 

Αναχώρηση το πρωί με μία ενδιάμεση στάση για καφέ, συνεχίζουμε και φθάνουμε ΡΙΟ – ΑΝΤΙΡΡΙΟ. Το μεσημέρι θα σταματήσουμε για γεύμα στην όμορφη ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, συνεχίζουμε για ΒΟΝΙΤΣΑ και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας φθάνουμε στην περιοχή ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ της Θεσπρωτίας. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου ΕΛΙΝΑ και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ θα μεταβούμε στην ΠΕΡΔΙΚΑ για παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και στην συνέχεια επιστροφή για δείπνο με νηστίσιμα  και αρτύσιμα που προσφέρονται στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ | Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:

Μετά το πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, αναχωρούμε για ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΓΑΡΔΙΚΙ – ΓΛΥΚΗ και τις όχθες του ΑΧΕΡΟΝΤΑ με αιωνόβια δέντρα και τρεχούμενα νερά, μαγευτικό τοπίο τα πλατάνια και τα κρυστάλλινα νερά που αναβλύζουν από τις πηγές του ΑΧΕΡΟΝΤΑ. Στον Αχέροντα ή στην παραλία Αμμουδιά, θα γευματίσουμε. Το απόγευμα ξεκινάμε για την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, ενώ το βράδυ θα παρακολουθήσουμε σε κατανυκτική ατμόσφαιρα την Λειτουργία της Ανάστασης του Χριστού στην ΠΕΡΔΙΚΑ και στην συνέχεια στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα δειπνίσουμε με την πατροπαράδοτη ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ και πολλά άλλα εορταστικά εδέσματα. Διανυκτέρευση..

3η ΗΜΕΡΑ | ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:

Το πλούσιο πρωινό μας θα απολαύσουμε στους χώρους του ξενοδοχείου και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για ΣΥΒΟΤΑ που αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου, απλωμένα σε μια μαγευτική περιοχή με ειδυλλιακές ακρογιαλιές, ορμίσκους και παραλίες, όπου θα σταματήσουμε για καφέ, βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το μεσημέρι θα απολαύσουμε το Εορταστικό μας Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Προαιρετική βόλτα στην Πέρδικα.  Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ | ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:

Μετά το πλούσιο πρωινό, αναχώρηση για την όμορφη ΛΕΥΚΑΔΑ. Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Φανερωμένης στην Λευκάδα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το κέντρο της Λευκάδος, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό, βόλτα, ψώνια τοπικών ειδών κλπ. Το απόγευμα αναχωρούμε για τα σημεία επιβίβασης με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Το βράδυ επιστρέφουμε με ένα αξέχαστο Πάσχα στην μνήμη μας (και εις άλλα με υγεία).

ΤΙΜΗ: ΜΟΝΟ 235 ΕΥΡΩ  (ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022)

Περιλαμβάνονται:

  1. Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν

  2. 3 Διανυκτερεύσειςστο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «ELINA»  3*

  3. Τα 3 πρωινά σε πλούσιο μπουφέ

  4. Δείπνο Μεγάλης Παρασκευής και Αναστάσιμο δείπνο

  5. Πασχαλινό γεύμα με διασκέδαση

  6. Φόρος Διαμονής (άρθρο 53 Ν.4389/16)

  7. Αρχηγός εκδρομής.

  8. Φ.Π.Α.                                                                      

  •  

  •   Το γραφείο και ο Αρχηγός διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, προς βελτίωση της εκδρομής.